×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ethan Hawke trots op dochter Maya

Ethan Hawke trots op dochter Maya
8.07.2019 -

De dochter van Ethan Hawke maakte afgelopen week haar debuut in Netflix-serie Stranger Things en daar is haar vader apetrots op. De acteur plaatste dit weekend een jubelpost over Maya, die hij kreeg met ex Uma Thurman.


‘Sommige van jullie hebben haar misschien gemist in de BBC-productie Little Women vorig jaar. Sommige van jullie hebben misschien haar werk op Juilliard gemist,’ aldus de 48-jarige. ‘Ik weet dat velen de talrijke schoolproducties hebben gemist – ik heb daar zelfs een paar van gemist en ik ben haar vader. Sommige van jullie kennen misschien haar muziek, sommigen niet. Maar dames en heren, leer Maya Hawke kennen. Ze is de enige echte!’

De trotse vader kreeg bijval van Hollywoodcollega’s als Carla Gugino, Laura Linney en Andy Cohen. Ook Maya’s tegenspelers Finn Wolfhard waardeerde het enthousiasme van Ethan. ‘Go pa!,’ schreef de 16-jarige in de reacties.

Maya (21) is het oudste kind van Ethan. Met Uma kreeg hij ook nog zoon Levon (17). Uit zijn tweede huwelijk heeft hij dochters Clementine (11) en Indiana (8).