Placeholder

Estelle in geldnood?

Al twee maanden geniet Estelle Cruijff van zon, zee en stranden op Ibiza. Maar waar betaalt de ex van Ruud Gullit haar lange vakantie van, als ze al niet kan rondkomen in Nederland van haar normale alimentatie? Op Ibiza gaan geruchten over geheime bijverdiensten.

Waar betaalt Estelle Cruijff haar langdurige verblijf op Ibiza toch van? Het Spaanse eiland is zeker niet goedkoop en de ex van Ruud Gullit kon in Nederland naar eigen zeggen al lastig rondkomen van haar alimentatie. Op Ibiza gaat het gerucht dat Estelle het appartement van Ruud, waar zij verblijft, al enkele keren verhuurd heeft aan bekenden. In die periode ging zij dan zelf bij vrienden slapen die grote huizen op het eiland hebben.

Hoewel het gerucht als een lopend vuurtje gaat op het eiland is er geen enkel bewijs te vinden van Estelle's vermeende bijverdiensten. Ook Ruud Gullit zou het verhaal inmiddels ter oren zijn gekomen. De oud-voetballer zou niet blij zijn met de verhalen. Want als het waar is, dan wordt zijn huis niet alleen buiten zijn wetenschap om verhuurd aan derden, maar tegelijkertijd verzwijgt Estelle dan haar inkomsten. En juist die inkomsten zijn de inzet van een onlangs opnieuw opgelaaide strijd om de alimentatie.