Estavana Polman geniet van kleine Jesslyn

Een paar dagen na de geboorte van dochter Jesslyn noemde Estavana Polman het moederschap nog “onwerkelijk”, maar ruim zes weken later geniet de handbalster volop van haar kleine.

“Het gaat zo snel allemaal”, verzuchtte Estavana in RTL Boulevard. Ze is het sporten langzaamaan weer aan het oppakken. “Het gaat super, volgens plan. Een stukje sneller nog zelfs. Ik hoop binnenkort weer een balletje te kunnen gooien.” De handbalster wil in december weer volop aan de slag tijdens het WK in Duitsland. “Ik ben rustig aan het opbouwen. Mijn conditie is nog niet waar het was, maar het gaat met kleine stapjes beter.”

Zo’n twee uur per dag traint Estavana, de rest van de tijd geniet ze van Jesslyn. “Het begint weer te kriebelen, als ik een bal zie, ben ik blij dat ik weer wat kan doen. Maar ik ben nog vooral aan het genieten van die kleine meid. Ze groeit zo snel en doet het zo goed.”

Over toekomstige oppas voor Jesslyn maakt Estavana zich geen zorgen. “Raf vangt het op”, zegt ze over haar vriend, voetballer Rafael van der Vaart. “En tot eind september helpt mijn moeder nog. Daarna moeten we op zoek naar een oppas. En als ze een keer mee moet, gaat ze gewoon lekker langs de kant. Er zijn genoeg meiden die op haar willen passen.”