Esmée Denters

Esmée Denters: ‘Marco Borsato kneep vanuit het niets in mijn bil’

Ook zangeres Esmée Denters heeft naar eigen zeggen ooit een nare ervaring gehad met de in opspraak geraakte Marco Borsato. Denters, die onder meer een hit scoorde met Outta Here, schrijft in haar Instagram Stories dat de zanger bij een ontmoeting in haar bil kneep.

De 33-jarige zangeres reageerde in haar bericht op de uitzending van het onlineprogramma BOOS over de situatie rondom The Voice of Holland. “Het is een schande hoe de mannelijke coaches in Nederland misbruik hebben gemaakt van hun positie. Al ben ik niet geheel verbaasd”, zegt Denters. Ze vertelt dat ze Borsato ontmoette bij een optreden. “Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep me vanuit het niets in mijn bil”, schrijft ze. “We stonden op het podium na een optreden. Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond.”

De zangeres noemt het verder dapper dat de kandidaten van The Voice zich hebben uitgesproken en hun verhaal durfden te delen. “Hoeveel slachtoffers moeten naar voren komen voordat ze serieus worden genomen. Het is triest.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen