×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erik van der Hoff weg bij gezin

23.10.2014 -

Het huwelijk van Erik van der Hoff staat onder druk. De presentator heeft ervoor gekozen om alleen nog in de weekenden bij z'n gezin te wonen. Doordeweeks woont hij in z'n eentje in Amsterdam, vertelt hij zelf. 'We zijn bijna 25 jaar bij elkaar, dan is het fijn als we elkaar af en toe zien. Dat hoeft niet de hele tijd.'


Hij zou zijn leven beteren en meer tijd aan het gezin gaan besteden, maar het omgekeerde is gebeurd. Erik van der Hoff, presentator van programma's als Het Blok, De Schat Van De Oranje en Sabotage, heeft zijn gezin voor vijf dagen per week verlaten. Lees deze week in Weekend waarom Erik doordeweeks gescheiden van zijn gezin leeft en waarom Erik overweegt in therapie te gaan.