×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erik van der Hoff ligt in scheiding

19.08.2015 -

Er werd al enige tijd over gefluisterd, maar nu is de kogel door de kerk. Erik van der Hoff gaat scheiden. De NET5-presentator is verliefd geworden op de 18 jaar jongere Maartje. 'Ik dacht eerst: dat leeftijdsverschil kan eigenlijk helemaal niet', vertelt Erik in een openhartig gesprek aan Weekend.


Erik van de Hoff straalt van geluk. En het is niet alleen omdat hij binnenkort weer een nieuw klusprogramma op NET5 mag gaan presenteren. De 52-jarige presentator is vooral dolgelukkig met zijjn vreindin Maartje Vergeer (34). Het grote leeftijdsverschil van 18 jaar was wel even wennen voor Erik. Erik heeft echter niet alleen een vriendin, hij heeft ook nog een echtgenote! Maar daar komt binnenkort verandering in…

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend.