Erik gaat weer klussen

Erik van der Hoff keert terug bij Net5, waar hij wederom een klusprogramma gaat presenteren. Nadat hij eerder het gezicht was van onder meer Het Blok, zal hij nu een programma presenteren dat is gebaseerd op het succesvolle Australische format House Rules.

In het realityprogramma nemen vijf stellen het tegen elkaar op in een aantal klusrondes waarin ieders huis compleet wordt getransformeerd. In de eerste afleveringen wordt elke week één huis aangepakt. Ieder stel krijgt een ruimte toegewezen die zij een make-over moeten geven. De enige invloed die de huiseigenaren uitoefenen, is een aantal do’s en dont’s, zoals bepaalde kleuren, materialen of vormen die wel of niet terug mogen komen in hun woning.
Van der Hoff is blij met zijn nieuwe klus. "Het is fantastisch om weer in het wonen en klussen te duiken bij Net5. De ervaring leert dat verbouwingen veel spanning met zich mee brengen, maar het kan ook mooie vriendschappen opleveren. Er valt ongetwijfeld veel te lachen, dus ik kijk uit naar dit nieuwe format."
Hoe het programma gaat heten, wanneer het wordt uitgezonden en wie er als experts en juryleden aan verbonden zullen zijn, is nog niet bekend.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen