×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erica Terpstra zoekt plan B voor Omroep Max-reis

11.08.2017 -

Erica Terpstra volgt het nieuws rondom de oplopende spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten op de voet. De oud-politica wil voor haar reisprogramma naar Zuid-Korea, maar vraagt zich af of dat nog wel zo verstandig is.


“Ik hou het natuurlijk allemaal goed in de gaten”, zei Erica in de Radio 10-ochtendshow van Lex Gaarthuis. “We hebben dat plan al een paar maanden geleden gemaakt en we hebben daar echt een mooi programma voor.”

Erica, die van plan was eind volgende maand naar Zuid-Korea te vliegen, denkt toch na over een alternatieve bestemming. “Wat er allemaal gebeurt nu is wel een beetje zorgelijk. Misschien moeten we een plan B maken.”

Wat het ook wordt, Erica belooft nog twee mooie ‘afscheidsafleveringen’ van Erica op reis te maken. Twee maanden geleden werd duidelijk dat Omroep MAX de stekker trekt uit het reisprogramma. “Ik vind het heel chique van Omroep MAX dat ik nog twee reizen mag maken”, zei Erica, die het “natuurlijk jammer” vindt dat haar programma na zes seizoenen stopt. “We gaan daar iets heel moois van maken.”