×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eric Corton staat stil bij 50ste verjaardag

Eric Corton staat stil bij 50ste verjaardag
11.01.2019 -

Hiep hiep hoera! Eric Corton viert vandaag zijn vijftigste verjaardag. Op Instagram staat hij stil bij deze mijlpaal.


'1973… Autoloze zondag… Fietsen midden op straat…', schrijft Eric bij een kiekje waarop hij als vierjarig jochie te zien is. 'Ik was net 4 en trots op m’n fiets met zijwieltjes, poserend in onze garage. Voor mijn gevoel een eeuwigheid geleden. Nooit gedacht dat ik oud zou worden. Nooit. Altijd gedacht (en stiekem ook best in groooote hoeveelheden aan gewerkt) dat ik jong op zou branden, in een flits zou verdwijnen en dan alles gedaan zou hebben wat er te doen en te beleven viel.'

Maar dat is niet gebeurd! 'Heel veel wel, maar ook heel veel niet. Gelukkig maar. Zodat ik blijf ontdekken, veranderen, afstand blijf nemen en toenadering kan zoeken, kan hollen, stilstaan, praten, zwijgen, veel liefhebben, soms een beetje haten, scherp zijn en bot, een liefhebbende man, vader en een zorgzaam kind….en vooruit kijk naar alles wat ik nog kan doen, kan zijn en hopelijk mag worden…en (jaja ik weet het) veeeeeeeeeel fietsen… Zonder zijwieltjes. Maar dat mag ook wel zo onderhand', vervolgt hij zijn bericht. 

'Vandaag word ik 50 en heb ik het gevoel meer in balans te zijn dan ooit….Ik zie nog steeds best vaak de wrange grijns van het leven maar beantwoord hem nu met een lach, met liefde en met zachtheid. Of ik ga gewoon een stukkie trappen…', aldus de acteur/presentator.