×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eric Clapton eert Avicii op nieuw album

20.08.2018 -

Eric Clapton draagt een nummer op zijn nieuwe album op aan Avicii, de wereldberoemde dj die in april overleed, vermoedelijk door zelfdoding.


Clapton kondigde maandag de komst van zijn allereerste kerstalbum aan. De plaat is het 24e studioalbum van Slow Hand en zijn eerste sinds 2016. Op Happy Xmas staan kerstklassiekers, onbekende kerstnummers en een nieuwe song For Love On Christmas Day.

Clapton heeft zijn versie van Jingle Bells opgedragen aan Avicii. Hoewel, voorzover bekend, de twee elkaar niet persoonlijk kenden, hebben ze wel een gemeenschappelijke strijd gevoerd. Clapton vocht in de jaren zestig en zeventig tegen een alcohol- en drugsverslaving en Avicii was tot zijn dood verslaafd aan alcohol.