×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eric Clapton (72) wordt doof

12.01.2018 -

Eric Clapton heeft in een interview met BBC Radio 2 toegegeven dat hij doof aan het worden is. De 72-jarige muzieklegende kampt al een poosje met gehoorproblemen, maar is geenszins van plan om te stoppen met het maken van muziek. Ook wil hij gewoon blijven optreden.


'Ik ben nog steeds aan het werk en ik doe hier en daar wat shows. Bijvoorbeeld in Hyde Park in Londen in juli. Het enige waarover ik me nu zorgen maak, is of ik het allemaal nog wel red. Ik ben toch een man van 72, die doof wordt en last heeft van oorsuizen. Mijn handen doen het gelukkig nog goed', aldus Eric.

Clapton onthulde in 2013 dat hij last heeft van zenuwbeschadigingen, die het bespelen van zijn gitaar ernstig belemmeren. De artiest is gedurende zijn loopbaan altijd zeer open geweest over zijn drugs-en alcoholverslaving, die hij beide overwon: 'Het is een wonder dat ik überhaupt nog leef', zegt de zanger daarover.