×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erfenis van Mac Miller gaat naar zijn ouders

15.09.2018 -

De erfenis van de vorige week vrijdag overleden rapper Mac Miller gaat naar zijn ouders. De 26-jarige rapper had dit laten vastleggen in een testament.


De rapper richtte in 2013 een trust op en liet gelijktijdig een testament opstellen, waarbij hij zijn ouders benoemde tot beheerders van zijn nalatenschap. Hij wees ook een advocaat aan als executeur. Zijn vermogen wordt geschat op 9 miljoen dollar.

Mac Miller werd vorige week vrijdag dood gevonden in zijn woning in Los Angeles. Hij stierf vermoedelijk aan de gevolgen van een overdosis. Zijn lichaam is deze week overgevlogen naar zijn geboortestad Pittsburgh waar hem een joodse uitvaartdienst wacht.