×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Er komt een Friends-musical

13.04.2017 -

Chandler, Joey, Monica, Ross, Rachel en Phoebe zijn binnenkort te zien op het podium. In New York wordt namelijk gewerkt aan Friends! The Musical, een parodie op de succesvolle sitcom uit de jaren negentig, schrijft Entertainment Weekly.


'Kunnen we enthousiaster zijn over de kans om een parodie te maken op zo'n succesvolle tv-show?' aldus Tobly McSmith, het brein achter de musicalparodieën Saved by the Bell, Full House en Katdashians! The Musical, een kruising tussen Keeping up with the Kardashians en Cats.

'We steken niet alleen de draak met de show, maar verwerken er ook grappen in over de acteurs, zoals hun enorme salarissen en hun persoonlijke leven', aldus McSmith. Ook belooft hij fans dat Janice, Fat Monica en 'smelly cat' erin zitten en hoopt hij ook aapje Marcel nog te strikken. De Off Broadway-musical moet in het najaar op de planken van het Triad Theatre staan.