×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Enzo Knol en Dee weer bij elkaar

6.12.2017 -

Enzo Knol en zijn vriendin Dee van der Zeeuw zijn weer bij elkaar. Dit vertellen ze in zijn nieuwe vlog met de titel 'we hebben verkering'. Eind september maakte het stel op emotionele wijze bekend na vier jaar uit elkaar te zijn.


'We waren solo Dee en solo Enzo', begint de YouTube-ster in zijn nieuwste video. 'Dat voelde voor mij niet helemaal compleet'. Dat gold ook voor Dee, zegt ze. Enzo: 'Wat we hebben gemerkt is dat het voor heel veel mensen een soap is geworden…Er werden aardig wat roddels verspreid en heel erg veel onzin en theorieën'.

Dee: 'We filmen alles, een groot deel van ons leven. Los daarvan gebeuren er ook dingen die je liever niet op camera hebt. We hadden tijd nodig om er voor onszelf uit te komen wat we nu willen. We zijn er uit'.

'We zijn weer een stelletje', vervolgt Enzo, die daarmee hoopt duidelijkheid te scheppen en geruchten uit de wereld te helpen.