Enzo Knol en Dee toch weer samen?

Youtuber Enzo Knol verraste vorige maand vriend en vijand met een uitmaak-video met zijn vriendin Dee. De video is miljoenen keren bekeken en menig kinderhart was gebroken. Echter is Enzo momenteel in Spanje, en hij is daar niet alleen...

'Ik ben in Spanje. In één keer uit het niets ben ik hier. Ik wil heel even zeggen dat ik niet alleen ben in Spanje. Ik ben namelijk meegenomen door iemand. Deze reis staat ook al vier maanden lang geplanned', begint Enzo de video.

Vlak daarna verschijnt zijn ex-vriendin Dee in beeld: 'Ik snap dat mensen niet helemaal begrijpen hoe dit kan. Maar we hebben eerder al aangegeven dat we nog steeds hele goede vrienden zijn van elkaar, wij hebben nog steeds contact met elkaar en nu zitten wij hier in Spanje met elkaar'.

'Het is eigenlijk weer als vanouds: lachen, gek doen, gezellig doen en gewoon heel veel lol hebben', voegt Enzo er glunderend aan toe.

De twee zijn in Spanje voor de verjaardag van de moeder van Dee: 'Hij heeft een hele goede band met mijn ouders en mijn moeder wilde héél graag dat hij erbij was', legt ze uit.

Op social media is het losgebarsten tussen de fans van Enzo. Zo vinden sommigen het fijn dat ze nog zulke goede vrienden zijn en zijn anderen bedrogen en 'in de war'. Wij weten het ook niet zo goed… 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen