×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Enge nacht voor John Ewbank

Enge nacht voor John Ewbank
30.04.2018 -

John Ewbank en Kelly Weekers hebben zich waarschijnlijk rot geschrokken toen zij de bewakingsbeelden van afgelopen nacht terugkeken. Want de heren die te zien zijn, kwamen niet om pizza te bezorgen.


'Deze drie mannen stonden gisteravond voor onze deur. Hoogstwaarschijnlijk niet om pizza te komen bezorgen', schrijft Kelly geschrokken bij de foto.

'We zijn heel blij met onze 24/7/365 camera beveiliging en surveillance die inbraak voorkomt door daders direct te signaleren wanneer ze het terrein oplopen. Herken jij deze types? Laat het weten!', probeert ze via haar Instagram-volgers.

Gelukkig zijn de heren niet binnen geweest en is het goed afgelopen. En je weet maar nooit, niet geschoten is altijd mis!

(Bron: Instagram Kelly Weekers)