Emotionele videoboodschap voor Patricia Paay

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, heeft haar moeder verrast met een videoboodschap om haar een hart onder de riem te steken na alle ellende die zij heeft meegemaakt.

'Lieve mama, je hebt een moeilijke tijd achter de rug. Met best wat tegenslagen. Je verdiende dat allemaal niet. Ik wilde je even duidelijk maken hoe geweldig je eigenlijk bent. En ik ben niet de enige. Want voor elke persoon die jou 'niks' vindt, zijn er héél veel mensen die jou even geweldig vinden als ik!', begint Christina de video. 

Vervolgens komen er allemaal verschillende 'fans' aan het woord die iets liefs zeggen over La Paay. Eerder deed de dochter van al een oproep op haar social media of mensen een korte video wilden opnemen. 

'Ik weet dat het heel moeilijk is om alle negativiteit te negeren maar daarom heb ik deze video voor je gemaakt. Ik ben echt super trots op je en alles wat je hebt gepresteerd tot nu toe in je leven. Je bent een hele goede moeder en je hebt altijd je best gedaan. Je bent niet alleen maar een inspiratie voor mij maar ook voor heel veel andere mensen. Ik hou van je', besluit Christina de video. 

Het filmpje werd opgenomen als verrassing voor haar 69e verjaardag. La Paay, die vorig jaar ernstig in verlegenheid werd gebracht nadat een pikante seksvideo van haar en een onbekende man uitlekte, is binnenkort te zien in een nieuw RTL-programma waarin te zien is dat ze in therapie gaat.