Ga naar de inhoud
Placeholder

Emotionele verjaardag voor Lee Towers

Lee Towers vierde woensdag zijn zeventigste verjaardag. Op de bijzondere dag denkt de zanger terug aan een 'afgrijselijke' gebeurtenis, de brand in 1995 waarbij hij zijn vrouw bijna verloor.

"Laura is mijn lot uit de loterij", zegt Lee tegen Shownieuws. "Zonder haar zou ik het helemaal nooit nergens gered hebben." In 1995 kreeg Lee de schrik van zijn leven. Tijdens een enorme brand in een hotel raakte hij Laura kwijt. De zanger rende het hotel weer naar binnen en vond zijn echtgenote. "Het was afgrijselijk."

"Het is vervelend geweest, maar we zijn er weer en we kijken vooruit", reageert Laura. Sinds de brand laat Lee elke dag weten hoeveel hij van zijn vrouw houdt. "Dan komen de tranen in z'n ogen en zeg ik: stop maar", vertelt Laura. "Het was liefde op het eerste gezicht", zegt Lee. "Dat bleek dus gewoon nooit meer over te gaan."

Hoewel Lee de laatste jaren geregeld gezondheidsproblemen heeft, denkt hij niet aan stoppen met zingen. "Het zit in me. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed." 'The Voice of Rotterdam' is volgens Lee in topvorm. "Daar doe ik echt alles aan."