×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotionele Joëlle Witschge over vriend: ‘Je hebt je 100% gegeven, maar het mocht niet zo zijn’

Emotionele Joëlle Witschge over vriend: ‘Je hebt je 100% gegeven, maar het mocht niet zo zijn’
2.12.2019 -

Joëlle Witschge en haar verloofde Dave Bulthuis emigreerden begin 2019 naar Zuid-Korea, omdat Dave daar voetbalt in de stad Ulsan. Het koppel beleeft daar echter de nodige ups en downs, maar ze hebben altijd steun aan elkaar. Dat blijkt uit een emotioneel bericht op Joëlle's Instagram.


‘Lieve Schat, op moment staat huilen je nader dan het lachen, maar ik ben echt ongelooflijk trots op jou! Je hebt je 100% gegeven, maar het mocht niet zo zijn,’ schrijft ze, waarmee ze doelt op de prestatie van Dave’s voetbalteam FC Ulsan. ‘Je hebt het afgelopen jaar hard gestreden en een fantastische indruk in Ulsan achtergelaten. Vorig jaar waren ze nr.3, dit jaar nr.2, volgend jaar nr.1. We gaan eindelijk naar huis, naar alle lieve mensen die op ons zitten te wachten en ons hebben gesteund vanaf een afstand. Heerlijk genieten van alles en iedereen die wij zo gemist hebben! Ik hoop dat dat vooruitzicht de appel iets minder zuur voor je maakt .. ❤️ I love you Dave…’

In juni beviel Joëlle van hun zoontje Rio, in een ziekenhuis in Zuid-Korea. Vlak na de geboorte van Rio moest Joëlle echter opnieuw naar het ziekenhuis. Ze ging onder het mes, omdat bij haar eierstokken een cyste moest worden verwijderd.

Lees ook:

Openhartige Wendy van Dijk: ‘Ik heb alle veiligheid achtergelaten’

Rossana Kluivert in zak en as: ‘Slapen gaat niet meer’

Heftig jaar voor Nicolette van Dam en Bas Smit: ‘We worden niet gespaard’