Ferry Doedens

Emotionele Ferry Doedens doet voor het eerst zijn verhaal na roerig jaar

Ferry Doedens schuift dinsdagavond aan tafel bij Eva Jinek. De acteur heeft een turbulent jaar achter de rug en vertelt in haar talkshow onder meer over zijn gedwongen vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden en zijn account op OnlyFans. Dat kondigt de redactie van Jinek aan.

Eind juni besloten EndemolShine en RTL in goed overleg dat de acteur zou stoppen bij de soap. De beslissing volgde nadat Ferry enkele keren de opgestelde coronamaatregelen van de producent had genegeerd. Volgens de producent was er “een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had”.

OnlyFans

Ferry kwam begin dit jaar weer in het nieuws toen bekend werd dat hij een account zou hebben gemaakt op pornosite OnlyFans waar hij weinig verhullende filmpjes en foto’s van zichzelf zou delen. Vlak daarna verbrak zijn managementbureau CTM Management de samenwerking met Ferry.

‘Intens’

Over deze heftige tijd brengt de acteur woensdag een singel uit. “Ik heb een roerige periode achter de rug, er is echt genoeg gebeurd het afgelopen jaar. In Gevallen zing ik over dat ik niet lekker in mijn vel heb gezeten. Het was vrij intens, een soort rollercoaster”, vertelt hij aan het AD. “Ik voelde me verloren, dat ik hard ben gevallen. (…) Er is zoveel gezegd en gedaan, maar ik wil laten zien dat ik méér ben dan OnlyFans.”