×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotionele dag voor Monique Westenberg

Emotionele dag voor Monique Westenberg
29.04.2019 -

Monique Westenberg heeft op haar Instagram een emotioneel bericht geplaatst, waarin ze stilstaat bij de geboortedag van haar in december overleden stiefmoeder Maria.


Bij een mooie foto van Maria en ‘Dreetje’ schrijft de vriendin van André Hazes: ‘Zal je daar vandaag ook op de tafels staan, met je vinger in de lucht? Zal je daar ook een feestje hebben, met lieve mensen en gezelligheid? Meer aan je denken dan dat ik al doe is bijna onmogelijk, maar vandaag doe ik dat toch wel om jouw geboortedag te herinneren. Ik hou van jou mijn pinda mama. Voor altijd! Ik mis je.’

Begin december overleed de stiefmoeder van Monique na een jaar vechten tegen allerlei ziektes toch nog heel onverwachts. ‘We dachten dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was weer een klein beetje hoop. Helaas was jouw hartje te zwak na alles wat je lichaam heeft moeten doorstaan. Jouw mooie, eerlijke hartje!’, liet Monique destijds op Instagram weten.