×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotioneel zware week voor Jim Bakkum

Emotioneel zware week voor Jim Bakkum
15.10.2018 -

Jim Bakkum heeft een emotioneel zware week achter de rug. Dat meldt hij op Instagram.


'Wat een week van uitersten. Van zingen op de herdenking van de slachtoffertjes in Oss, tot de première van Zwaar Verliefd en gisteren dan na maanden hard repeteren, de première van All Stars in het Nieuwe Luxor in Rotterdam', schrijft Jim bij een foto van hem en zijn zwangere vrouw Bettina Holwerda. 

Toen hij het nummer Toen Ik Je Zag zong tijdens de première van All Stars, werd het hem allemaal iets te veel: 'Bij Toen Ik Je Zag kreeg ik het aan het einde even te kwaad, voelde meer emotie dan normaal. Nu mogen we eindelijk de show gaan spelen en wordt er niets meer gewijzigd. Zó fijn om mijn eigen voetbalvrouw in de zaal te hebben, met ons trappelende baby'tje in haar buik…' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op