×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotioneel moment voor Tess Milne

1.03.2018 -

Tess Milne beviel in december van een kerngezonde zoon. Hij kreeg de naam Cairo Willem. Na zo'n bevalling neem je verlof op en deel je als nieuwbakken moeder natuurlijk je complete dagen in met je kindje. Maar, op gegeven moment is dat verlof klaar en moet je weer aan het werk. Terug naar de realiteit. En dat kan best even pittig zijn, zo ondervond de blondine.


'Als je voor het eerst weer onderweg bent naar een zakelijke afspraak na een paar maanden verlof. Of ik gejankt heb? Hell yes!', schrijft Tess bij een foto waarop ze enigszins vermoeid en betraand oogt. Dat kunnen wij ons best voorstellen.

De presentatrice kreeg in december haar eerste kindje samen met haar man Ties, met wie zij oktober 2016 in het huwelijksbootje stapte.