Emma Watson meest stijlvol

Emma Watson is bekroond tot meest stijlvolle Brit van 2014. Maandagavond nam de actrice de British Style Award in ontvangst.

Tijdens het prijzengala van de British Fashion Awards kreeg Watson de prijs voor meest best geklede Brit overhandigd van Harry Styles, die vorig jaar de prijs won. Watson versloeg daarmee de andere genomineerden Amal Clooney en Benedict Cumberbatch.

Victoria Beckham viel tijdens het modegala ook in de prijzen. Zij mocht de prijs voor beste modemerk in ontvangst nemen. Alexander McQueen en Stella McCartney legden het af tegen de voormalig popster die onlangs haar carrière als modeontwerpster naar een nieuw hoogtepunt bracht met de opening van een eigen winkel in Londen. "We zijn van ver gekomen sinds de kleedkamers van de Spice Girls", zei Beckham toen ze de award in ontvangst nam.

Beckham verklapte dat er nieuwe dingen aan zitten te komen, maar of dat gaat om een veelbesproken reünie van de Spice Girls bleef onduidelijk. "Er zitten hopelijk nieuwe dingen in de pijplijn, maar ik kan er nog niets over zeggen."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen