×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Stone en Ryan Gosling zetten handen in cement

8.12.2016 -

De handen van Emma Stone en Ryan Gosling staan voor altijd afgedrukt aan de Walk of Fame in Hollywood. De La La Land-sterren plaatsten woensdag hun handen in het cement op het pleintje voor het historische Chinese Theater. Onder andere Marilyn Monroe, Michael Jackson en Donald Duck gingen hen voor.


Emma vertelde tijdens de ceremonie dat toen ze als tiener naar Los Angeles verhuisde, ze de beroemde handafdrukken opzocht. 'Ik weet nog dat mijn handen precies pasten in die van Jane Russell', zei de actrice volgens de The Hollywood Reporter. 'Dit is een geweldige ervaring. Dat was deze film maken ook en dit is de perfecte plek om daarbij stil te staan.'

Gosling grapte dat hij een beetje bang was opgepakt te worden voor vandalisme. La La Land is op veel iconische locaties in Los Angeles opgenomen, maar volgens de acteur ontbrak het Chinese Theater nog in dat rijtje. 'Dus dat was het laatst puzzelstukje.'

Zijn collega Emma nam ook nog even de tijd om hem uit te lachen: zij had een paar extra schoenen bij zich, maar Ryan nette schoeisel werd tijdens de ceremonie voorzien van een dikke laag cement.