Emma Roberts verlooft zich toch met Evan

Emma Roberts en Evan Peters hebben zich verloofd. De 26-jarige Peters vroeg zijn 22-jarige tegenspeelster in de tv-serie American Horror Story tijdens de afgelopen feestdagen ten huwelijk in New York.

Emma en Evan leerden elkaar in 2011 kennen op de set van de film Adult World en waren volgens Evan ‘direct tot elkaar aangetrokken’. Een jaar later begonnen ze te daten. Peters: “We waren destijds allebei verliefd, maar we wisten het niet van elkaar. Toen de opnames eenmaal af waren, was het gelijk raak.” Dat meldt de website Extratv.com.

Hun relatie verliep echter niet altijd even soepeltjes. Afgelopen juli werd Emma, een nichtje van actrice Julia Roberts, nog gearresteerd na een uit de hand gelopen ruzie in een hotelkamer in het Canadese Montreal. Peters hield aan het incident onder meer een bloedneus over en Roberts diverse blauwe plekken.

Het betekende echter niet het einde van hun relatie. Vrienden van het stel verklaarden later dat Emma en Evan een ‘behoorlijk extreme’ relatie hebben, maar ‘compleet gek zijn van elkaar’.