×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Roberts verlooft zich toch met Evan

7.01.2014 -

Emma Roberts en Evan Peters hebben zich verloofd. De 26-jarige Peters vroeg zijn 22-jarige tegenspeelster in de tv-serie American Horror Story tijdens de afgelopen feestdagen ten huwelijk in New York.


Emma en Evan leerden elkaar in 2011 kennen op de set van de film Adult World en waren volgens Evan ‘direct tot elkaar aangetrokken’. Een jaar later begonnen ze te daten. Peters: “We waren destijds allebei verliefd, maar we wisten het niet van elkaar. Toen de opnames eenmaal af waren, was het gelijk raak.” Dat meldt de website Extratv.com.

Hun relatie verliep echter niet altijd even soepeltjes. Afgelopen juli werd Emma, een nichtje van actrice Julia Roberts, nog gearresteerd na een uit de hand gelopen ruzie in een hotelkamer in het Canadese Montreal. Peters hield aan het incident onder meer een bloedneus over en Roberts diverse blauwe plekken.

Het betekende echter niet het einde van hun relatie. Vrienden van het stel verklaarden later dat Emma en Evan een ‘behoorlijk extreme’ relatie hebben, maar ‘compleet gek zijn van elkaar’.