×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Emma Roberts verbreekt verloving’

‘Emma Roberts verbreekt verloving’
21.03.2019 -

Het lijkt erop dat Emma Roberts en Evan Peters weer uit elkaar zijn. De twee hebben voor de tweede keer hun verloving verbroken, melden verschillende bronnen aan Us Weekly.


De 28-jarige Emma en de 32-jarige Evan hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie. Het acteurskoppel blies in 2015 na een verloving van twee jaar ook al hun voorgenomen huwelijk af, maar daarna sloeg de vonk toch weer over. In 2016 gingen Emma en Evan opnieuw enige tijd uit elkaar.

De liefde lijkt nu echt bekoeld te zijn. Evan zou al zijn spullen hebben gepakt en Emma, het nichtje van actrice Julia Roberts, werd gespot met een mogelijke nieuwe liefde: acteur Garrett Hedlund.