×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Roberts opnieuw verloofd met Evan Peters

27.11.2016 -

Emma Roberts en Evan Peters hebben zich opnieuw verloofd. De twee acteurs, onder meer bekend van de serie American Horror Story, hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie.


Tijdens kerst 2013 verloofden Emma en Evan zich ook al eens. In juni 2015 verbraken zij hun verloving echter weer, volgens bronnen vanwege uiteenlopende werkschema’s. In augustus datzelfde jaar lijmde het tweetal hun relatie weer, om afgelopen mei opnieuw uit elkaar te gaan.

In september besloten Emma, die overigens een nichtje is van actrice Julia Roberts, en Evan het toch weer samen te proberen, een beslissing die nu lijkt te zijn uitgemond in een verloving. De actrice, die onder meer ook in de serie Scream Queens speelt, zou haar verlovingsring op de set gewoon dragen. ‘’Iedereen op de set weet ervan’’, vertelt een bron, verwijzend naar de verloving van het tweetal, aan US Weekly.