×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emma Bunton neemt passagiers in de maling

16.03.2017 -

Passagiers van British Airways op de Londense luchthaven Heathrow wisten niet wat ze overkwam. Emma "Baby Spice" Bunton verkleedde zich voor het goede doel als grondstewardess en maakte grappen of zong stukjes uit de hitsingles van de Spice Girls als antwoord op vragen van passagiers.


Emma Bunton had het duidelijk naar haar zin terwijl onwetende passagiers werden overvallen door songteksten of danspasjes uit het repertoire van de beroemde meidengroep de Spice Girls. "Het voelt soms wel heel raar om de songteksten zo op te zeggen tegen een vreemde", aldus Bunton.

De actie van de voormalige Spice Girl werd met verborgen camera's opgenomen en wordt uitgezonden tijdens Comic Relief. Tijdens de jaarlijkse televisieshow wordt geld ingezameld voor goede doelen wereldwijd.