Elvira Out heeft een weekend lang gehuild

Haar vertrek uit GTST kwam hard aan bij Elvira Out. Ze heeft een weekend lang gehuild toen ze hoorde dat de verhaallijn van haar personage Bianca Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden zou stoppen. De actrice had dat absoluut niet zien aankomen.

Elvira kroop twee jaar lang in de huid van Bianca. Vrijdagavond zag het GTST-publiek hoe het personage werd getroffen door een hartstilstand. "Ik zat met mijn gezin thuis te kijken en we werden er zelf ook allemaal een beetje stil van", vertelt ze in RTL Boulevard. "Het was natuurlijk heel raar om mezelf zo levenloos op beeld te zien."

Een paar maanden geleden kreeg Out al te horen dat er geen plaats meer voor haar was in Meerdijk. "Het kwam totaal onverwacht voor mij en ik was ook heel verdrietig. Ik heb echt een heel weekend gehuild." Ze vond het besluit van de makers van de RTL-soap maar moeilijk te begrijpen. "Omdat het eigenlijk niks met mij te maken heeft."

Haar collega's waren volgens de 46-jarige blondine 'in shock' door het nieuws. "Er zijn ook veel tranen gevloeid. Mensen die echt moesten huilen en boos waren. Die zoiets hadden van: 'Hoe kunnen ze jou nou laten gaan? Je bent zo goed'. Dat heeft me ook heel erg gesteund en ik heb me in die zin heel erg gedragen gevoeld."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen