×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Elton John treedt op bij Koninklijk huwelijk’

17.05.2018 -

Elton John geeft een optreden op het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry zaterdag. Dat stelt TMZ op basis van bronnen rond de Britse zanger.


Het is volgens de site niet duidelijk of Elton in de kerk zingt of tijdens de receptie later op de dag. De zanger heeft een sterke band met de koninklijke familie, en met Harry en zijn broer William in het bijzonder.

Elton was een goede vriend van hun moeder Diana, en zong tijdens haar begrafenis in 1997 een versie van zijn hit Candle In The Wind die hij speciaal voor haar schreef.

Het was al langer duidelijk dat de 71-jarige aanwezig zal zijn op de bruiloft. In februari cancelde hij twee shows die stonden gepland voor aankomend weekend in Las Vegas vanwege 'een conflict in de planning'.