×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elton John overladen met beterschapswensen

25.04.2017 -

Elton John heeft al zijn fans bedankt voor de enorme stroom aan beterschapswensen die hij sinds maandag heeft gekregen. "Ik werd vanochtend wakker met een enorme hoeveelheid vriendelijke berichtjes en beterschapswensen", schrijft Elton op Instagram. De zanger is naar eigen zeggen overweldigd door alle steun.


Met de zeventigjarige Brit gaat het intussen beter. "Ik rust goed en ik word met de dag sterker. Ik kijk ernaar uit om weer op tournee te gaan in juni", besluit hij.

Elton moest afgelopen weekeinde noodgedwongen meerdere shows in Las Vegas afzeggen toen hij werd geveld door een uitzonderlijke en potentieel dodelijke bacteriële infectie. De zanger werd ziek tijdens een vlucht vanuit Santiago in Chili naar huis en moest in allerijl worden opgenomen in een ziekenhuis. Elton bracht daar twee nachten door op de intensive care.