×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elton John neemt afscheid van zijn moeder

3.01.2018 -

Elton John heeft woensdag zijn moeder Sheila begraven. De ceremonie had niet mooier kunnen zijn, zegt de Britse zanger in een bericht gericht aan Sheila op Instagram.


'Lieve mama, de begrafenis vandaag was perfect', schrijft de zeventigjarige Elton. De ceremonie vond plaats in de familiekapel, bijgewoond door Sheila's broer en zus. 'Morgen komen je vrienden afscheid nemen. Ik heb de muziek uitgekozen, dus alles komt goed. Bedankt dat je mij op de wereld hebt gezet en voor alles wat je voor mij hebt gedaan.'

Sheila overleed eind december op 92-jarige leeftijd. Zij en Elton hadden tot vorig jaar lange tijd geen contact meer met elkaar. Eind 2016 zagen de twee elkaar na acht jaar weer.