Placeholder

Elton John: ‘Janet Jackson belazert de boel’

Elton John heeft weinig goede woorden over voor collega's die fans laten betalen voor een playbackshow. Ditmaal beschuldigt hij Janet Jackson ervan de boel te belazeren.

"Muziekbladen beoordelen de show van Janet Jackson met 4,5 sterren en noemen het de geweldigste show ooit", raast de zanger in Rolling Stone. "Het is verdomme geplaybackt! Hallo! Dat is geen concert. Dan ga ik liever naar een travestietenshow. Ga toch weg."

Eerder lokte hij Madonna al eens uit de kast met soortgelijke beschuldigingen. De ruzie moest destijds gesust worden en Elton heeft er nog steeds een beetje spijt van. "Ik zeg wat ik voel. Ik ben misschien een beetje te ver gegaan met Madonna. Het werd te persoonlijk en heb haar geschreven, ze was erg barmhartig."

In 2004 stak Elton zijn haat jegens playbacken niet onder stoelen of banken toen hij een Q Award in ontvangst nam. "Madonna beste live act? Flikker op", zei hij toen voor een verbaasd publiek. "Sinds wanneer is playbacken live? Sorry, maar iedereen die op het podium staat te playbacken voor mensen die 75 pond betalen voor een kaartje zouden afgeschoten moeten worden."