Elton John: Ik wil thuis bij mijn zoons zijn

De reden dat Sir Elton John stopt met toeren zijn zijn kinderen Zachary (7) en Elijah (5). 'Het gaat mij alleen maar om hen, ik houd van mijn jongens en ik vind het vreselijk om steeds weg bij ze te zijn. Hoeveel ik ook van optreden houd, mijn jongens gaan voor,' aldus de zanger, die de kinderen samen heeft met zijn echtgenoot David Furnish.

De 70-jarige artiest maakte op dinsdag bekend te stoppen met optreden, maar zwaait daarvoor nog eerst al zijn fans over de hele wereld uit. Elton's afscheidstournee duurt drie jaar en volgens de zanger 'wordt het beste dat ik ooit heb laten zien en horen,' vertelt hij aan ET. Hij vervolgt: 'Toen de boys nog jonger waren, namen we ze overal mee naar toe. Maar nu heb je te maken met school en schema's en dan vraag je jezelf af: heb ik nog zin om 120 shows per jaar te doen? Het antwoord daarop is nee.'

Voorlopig zit John niet stil. Aanstaande zondag treedt hij samen met Miley Cyrus op bij de Grammy Awards en is hij druk met het maken van de muziek voor de live-action remake van The Lion King. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen