×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ellen DeGeneres maakt parodie op Beyoncéfoto met George Clooney in hoofdrol

10.02.2017 -

Nu George Clooney een tweeling krijgt zag Ellen DeGeneres haar kans schoon. De talkshowhost wilde de acteur en zijn vrouw graag feliciteren, maar dan wel op een grappige manier. Daarom plaatste ze George in de aankondigingsfoto van Beyoncé, die vorige week bekendmaakte een tweeling te krijgen.


'Een tweeling voor George en Amal! Ik dacht al dat ik een babybuikje zag. Gefeliciteerd allebei', schrijft ze bij de foto. Daarop zit George in dezelfde houding als Beyoncé op haar foto, in dezelfde setting met ook een sluier over zijn hoofd. 

Het grote verschil is natuurlijk dat de acteur geen zwangere buik vast kan houden, zoals Beyoncé wel deed. Daarom houdt hij in deze parodie maar een bordje vast met daarop: 'We krijgen een tweeling'. 

 

It's twins for George and Amal! I thought I noticed a baby bump. Congrats, you two!

Een foto die is geplaatst door Ellen (@theellenshow) op