×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ellen DeGeneres leert Nederlands

9.05.2018 -

Ellen DeGeneres heeft in haar eigen talkshow een lesje Nederlands gekregen. De Nederlands danszusjes Norah, Yarah (12) en Rosa (10) waren in haar programma te gast om er te dansen en probeerden de presentatrice op haar verzoek ook iets bij te leren.


Voordat ze zichzelf presenteerden dankten de meisjes Ellen dat ze de kans kregen om hun danstalent te laten zien. 'Ik wil je eerst heel graag bedanken dat je ons naar L.A. hebt gehaald. Het is een droom die uitkomt', zei Norah tegen Ellen. De zusjes waren dankzij haar voor het eerst in Amerika.

'Ik wil graag Nederlands leren', zei Ellen even later, waarna ze onder aanvoering van Norah, Yarah en Rosa onder meer 'hoe gaat het met je' probeerde te zeggen. Dat leverde bij het publiek vooral veel gelach op.

Norah en Yarah verschenen vier jaar geleden al op televisie in het RTL 4-programma Everybody Dance Now. De tweeling haalde zelfs de finale van de danstalentenjacht.