×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elle Fanning onwel tijdens diner in Cannes

Elle Fanning onwel tijdens diner in Cannes
21.05.2019 -

Elle Fanning is tijdens het Chopard Trophée-diner in Cannes flauwgevallen. De Amerikaanse actrice, die dit jaar een van de juryleden van het filmfestival is, werd aan tafel plotseling onwel.


Festivaldirecteur Thierry Fremaux had net acteur Francois Civil op het podium gevraagd toen de Maleficent-ster zich niet goed voelde en van haar stoel viel. Haar zus Dakota, die naast haar zat, hielp haar weer op de been. Ook Colin Firth zou snel zijn opgesprongen van zijn stoel om te helpen. Volgens een ooggetuige werd de ceremonie korte tijd onderbroken door het voorval.

Fanning liet later op de avond op Instagram weten dat ze zich weer prima voelde. ‘Oeps, ik ben vanavond flauwgevallen in mijn Prada-jurk, maar het gaat allemaal goed!’ De 21-jarige actrice voegde er nog de hashtags #dresstootight en #timeofthemonth aan toe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!! #dresstootight #timeofthemonth

Een bericht gedeeld door Elle Fanning (@ellefanning) op