×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elizabeth tegen Harry: ‘Je mag altijd terugkomen’

Elizabeth tegen Harry: ‘Je mag altijd terugkomen’
3.03.2020 -

Ook al doet Harry samen met zijn vrouw Meghan een stapje terug in het Britse koningshuis, hij blijft volgens koningin Elizabeth thuis altijd welkom!


Volgens The Sun had de Queen afgelopen zondag een vier uur durend gesprek met haar kleinzoon om te praten over zijn beslissing om zich terug te trekken binnen het koningshuis en zich deels in Canada te vestigen. Elizabeth zou aan het einde van het gesprek hebben gezegd dat Harry ‘erg geliefd is’ en ‘altijd terug mag komen.’

Harry en Meghan zijn deze maand begonnen aan hun ‘afscheidstournee’ door het Verenigd Koninkrijk. Het stel woont nog verschillende evenementen bij en vliegt na Commonwealth Day, volgende week maandag, terug naar hun tweede huis in Canada.

Ook interessant:

Bridget: ‘Ik had relatie met André liever overgeslagen’

Man wilde mogelijk aanslag op John van den Heuvel plegen

Heftig: Abbey Hoes openhartig over aanrandingen