×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elizabeth blij met geslaagd verjaardagsfeest Charles

Elizabeth blij met geslaagd verjaardagsfeest Charles
15.11.2018 -

Het verjaardagsfeestje van prins Charles was geslaagd. Tot die conclusie kwam koningin Elizabeth, die het feest voor haar oudste telg organiseerde, donderdag toen ze op pad was met de Noorse koning Harald.


'Ik ben zo blij dat Charles het naar zijn zin had', zei Elizabeth volgens Britse verslaggevers tegen haar Noorse collega, met wie ze in Londen een receptie bezocht om de goede banden tussen beide landen te vieren. 'Dat was goed te zien', reageerde Harald, die het feest met zijn vrouw koningin Sonja bijwoonde, en de Britse vorstin bedankte voor het 'leuke feest'.

Charles vierde woensdag zijn zeventigste verjaardag met onder meer een feest op Buckingham Palace. Naast vrijwel de volledige Britse koninklijke familie, inclusief zijn gepensioneerde vader prins Philip, woonden vele buitenlandse royals het feest bij. Onder hen waren prinses Beatrix, de Belgische koning Filip en zijn vrouw koningin Mathilde en het Noorse koningspaar.

Koningin Sonja zou haar man vergezellen naar de receptie, maar besloot daar toch van af te zien. Harald vertelde dat zijn echtgenote zich niet honderd procent voelde en bracht haar verontschuldigingen over op Elizabeth.