Elaine uit Seinfeld klaar met tweede chemo

Julia Louis-Dreyfus heeft de tweede ronde van haar chemotherapie afgerond. Dat schrijft de Veep-actrice op Instagram. In september maakte de zesvoudige Emmywinnares bekend dat ze borstkanker heeft.

'Chemo #2: finito. We nemen dit bloedserieus', schreef Louis-Dreyfus onder een foto van haarzelf met een geschminkt snorretje, een zwarte hoodie en zonnebril op. Het was de eerste publicatie van de actrice sinds ze bekend maakte dat er borstkanker bij haar was vastgesteld. '1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker en vandaag ben ik er een van', zei Louis-Dreyfus destijds bij het bekendmaken van haar ziekte.

 

Just when you thought…

Een bericht gedeeld door Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) op

De 56-jarige actrice bedankte verder haar Veep-collega's Tony Hale en Timothy Simons voor hun 'hilarische en liefdevolle inspiratie'. Ook zangeres Katy Perry werd bedankt voor haar (muzikale) steun.

Een woordvoerder van de actrice liet aan People weten dat ze de vele berichten en steunbetuigingen van fans bijzonder waardeert: 'Julia is iedereen ontzettend dankbaar voor de steun en beterschapswensen'.