×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eindelijk! Songfestivalnummer Jeangu Macrooy bekendgemaakt in DWDD

Eindelijk! Songfestivalnummer Jeangu Macrooy bekendgemaakt in DWDD
26.02.2020 -

Nog even wachten en dan weten we eindelijk met welk nummer Jeangu Macrooy Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival! Volgende week woensdag presenteert de zanger bij Matthijs van Nieuwkerk de Nederlandse inzending, zo liet de songfestivalorganisatie weten via Instagram.


Een dag later zal Jeangu het liedje voor het eerst live in de uitzending ten gehore brengen. Vorig jaar had DWDD ook al de primeur van het songfestivalnummer. Toen onthulde Duncan Laurence samen met songfestivalkenner en commentator Cornald Maas het nummer Arcade.

Er is tot nu toe nog heel weinig naar buiten gekomen over het liedje waarmee de 26-jarige Jeangu de titel van Duncan gaat proberen te verdedigen. Wel is bekend dat wordt geproduceerd door producer en componist Perquisite. ‘We zijn in de afrondende fase en zetten de puntjes op de i’, zei de soulzanger in januari. ‘Ik kan wel zeggen dat het nummer het mooiste is dat ik tot nu toe heb gemaakt.’ Perquisite beloofde destijds dat het liedje ‘zeker binnen gaat komen bij de mensen’.

Ook interessant:

Tijl Beckand geniet van leven met zijn nieuwe gezin: ‘Het is heel leuk’

ZIEN: Kleine Dré treedt in de voetsporen van zijn vader

Airen Mylene: ‘Ik kampte met helse pijnen na bevalling’