×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eindelijk bevestigd: Anna Nooshin tot over haar oren verliefd!

Eindelijk bevestigd: Anna Nooshin tot over haar oren verliefd!
6.12.2018 -

Het is nu eindelijk 'Instagram-official'! Hoewel Anna Nooshin haar lippen lange tijd stijf op elkaar hield, bevestigt ze nu alsnog haar relatie met Nassim Zeta.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nassim Zeta (@sirzeta) op

Het is Anna's nieuwe liefde, Nassim Zeta, die dit romantische plaatje van hen samen deelt op Instagram, en daarmee hun relatie openbaar maakt. Bij het plaatje schrijft hij het liefkozende woordje 'mine'. 

De geruchten over de relatie hingen al een tijdje in de lucht, maar de twee hielden hun lippen stijf op elkaar. Wel lieten ze al snel elkaars initialen op hun lichaam tatoeëren tijdens een trip naar New York. Inmiddels lijkt het hoge woord er dus uit te zijn.

Afgelopen juli zette Anna na dertien jaar een punt achter haar relatie met Danny Roumimper. De twee besloten ieder hun eigen weg te gaan.