×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eigen bier van Tim Knol

7.04.2015 -

Tim Knol komt eind april met zijn eigen bier. De alcoholische drank heet Wiggle.


"Naast het maken en uitbrengen van muziek was het een droom om mijn eigen bier te brouwen, gebaseerd op een goed nummer", laat Tim weten. "Ik ben blij en trots dat het bijna zo ver is", vervolgt de muzikant. Het drankje, dat vanaf eind april verkrijgbaar is, is vernoemd naar een nummer van The Miseries, de rockband waar Tim momenteel in binnen- en buitenland mee optreedt.

Het bier verschijnt bij Tender Brewery, een brouwerij met dezelfde naam waaronder Knol al een vinyllabel begon. Tim werkte voor het bier samen met Cinema Brewers uit Amsterdam, het resultaat is een 'hoppig speciaalbier met een fruitige, licht bittere smaak en een alcoholpercentage van 5,5 procent', aldus Tim. "Ik ben bij het recept uitgegaan van wat ik het liefst drink. We zijn zo tot een bijzonder recept gekomen, met vijf hopsoorten."