×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste moederdag OG3NE zonder Isolde

14.05.2018 -

Op Moederdag worden alle moeders van Nederland in het zonnetje gezet door hun kinderen. Een dag die dit jaar voor de meiden van OG3NE extra zwaar was, omdat hun moeder Isolde afgelopen jaar na een lang ziekbed overleden is. Op Instagram staan de dames stil bij dit dierbare verlies.


'Alleen al het verdriet van onze dochters… Zo moeilijk', schrijft vader Ricardo bij een familiekiekje. Zijn dochters spuien hun verdriet op Instagram bij een foto van hun moeder. Zo schrijft Lisa: 'Wat zijn woorden toch belangrijk. Eén jaar geleden… Altijd in ons hart'. Amy schrijft dat ze graag nog een moment met haar moeder had willen hebben. 'Moederdag, een dag net zo moeilijk als ieder ander. Ik mis je zo, mooie lieve mama', besluit Shelley.

Isolde overleed juli vorig jaar aan de gevolgen van kanker. In mei juichte zij haar dochters nog toe die vorig jaar meededen aan het Songfestival voor Nederland. Een bijzondere verrassing die door het vergevorderde stadium van haar ziekte bijna onmogelijk was: 'Dat onze moeder hier nu is, geeft ons extra kracht en energie', zeiden de meiden daar toen over.

 

Alleen al het verdriet van onze dochters… zo moeilijk…

Een bericht gedeeld door Rick Vol (@ricardo_vol) op

 

Wat zijn woorden toch belangrijk#1jaargeleden #altijdinonshart

Een bericht gedeeld door Lisa – OG3NE (@lisaog3neofficial) op

 

Last one#mothersday #oneyearago #ifihadjustonemoremomentwithyou

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

 

Moederdag.. een dag net zo moeilijk als ieder ander. Ik mis je zo, mooie lieve mama..

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op