×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste liefdeskiekje Guus Meeuwis en Manon

6.11.2017 -

Guus Meeuwis en styliste Manon Meijers hebben voor het eerst een liefdeskiekje online gezet. De twee worden al sinds medio 2016 samen gespot maar hebben nooit eerder een foto van hun samen online gezet.


Guus en zijn Manon bezochten gisteren in Tilburg een concert van de Amerikaanse disco- en funkband Kool & The Gang. Daar maakten ze een selfie waar het geluk vanaf spat. Beiden plaatsen de foto op social media. 'You're my kool, we're a gang', schreef Manon bij het kiekje. Guus deelde vervolgens een zwartwitversie van hetzelfde kiekje met als onderschrift: 'Celebrating Good Times'. 

 

You’re my kool, we’re a gang. #koolandthegang

Een bericht gedeeld door Manon Meijers (@manon.meijers) op

 

Celebrating good times! #celebrategoodtimes #koolandthegang #013tilburg

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) op

Guus Meeuwis maakte in februari vorig jaar bekend te gaan scheiden van zijn jeugdliefde en echtgenote Valérie Gregoire, met wie hij vier kinderen kreeg.

Korte tijd later werd duidelijk dat Manon zijn nieuwe liefde is. Of cupido inmiddels ook weer raak heeft geschoten bij Valérie, is onbekend.