Eerste kerst samen voor Hajo en Linde

Hajo Bruins (54) en zijn 27-jarige vriendin Linde van den Heuvel doen het na de scheiding van Hajo rustig aan. Dit jaar vieren de twee na een relatie van drie jaar hun allereerste kerst samen.

De acteur van Penoza lag in een scheiding toen hij Linde leerde kennen, zo schrijft een ochtendkrant. "Hajo heeft een jaar gewacht met mij voor te stellen aan zijn kinderen. Voor hen was de situatie al pijnlijk genoeg", zo vertelt Linde, die twee jaar lang een rol speelde in Soldaat van Oranje. "Mijn relatie met Hajo moest vorm krijgen en ik verloor in die tijd mijn moeder", aldus de actrice over haar eerste jaren met Hajo.

Ze was behoorlijk zenuwachtig om aan haar ouders te vertellen over Hajo. "Dat ik een 27 jaar oudere vriend had, die ook nog eens drie dochters heeft. Voor mijn gevoel stelde ik mijn ouders teleur. Ze zagen hem dan ook niet gelijk als ideale schoonzoon."

Inmiddels kan haar familie het goed vinden met Hajo. De drie dochter van Hajo (10,14 en 25) zagen volgens Linde háár als de oorzaak van de breuk tussen Hajo en hun moeder. "Daarom doen we het ook heel rustig aan. Toen we elkaar na ruim een jaar voor het eerst ontmoetten in een café zei de jongste: we noemen jou altijd zeekoe. Toen was het ijs al gelijk gebroken, ik schoot in de lach. Al met al werd het een gezellige middag."