×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste kanshebbers Televizier-Ring bekend

12.08.2015 -

De eerste twintig series en programma's die kans maken op de Gouden Televizier-Ring zijn bekend. De beste zangers van Nederland, De Jopie Parleviet show, De slimste mens, De wensboom en Lekker Nederlands zijn woensdag toegevoegd aan de lijst van vijftien kanshebbers die al eerder bekend is gemaakt. De Gouden Televizier-Ring Verkiezing start woensdagavond 26 augustus.


Eerder werden onder meer RTL late night, De kwis en Over mijn lijk geselecteerd voor de verkiezing. Op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing staan uiteindelijk veertig titels. De overige twintig programma's worden geselecteerd door de redactie van tv-gids Televizier, organisator van de verkiezing.

De volledige lijst wordt over twee weken bekendgemaakt, daarna kan het publiek op zijn favoriet gaan stemmen. De uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 15 oktober.