Eerste kandidaat Wie Is De Mol? bekend

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? is pas volgend jaar op de buis, maar de echte molloten zijn nu al druk bezig om het internet af te speuren naar hints. En het lijkt erop dat de speurneuzen alvast de eerste kandidaat hebben gevonden.

Het gerucht gaat dat Jamai Loman de eerste kandidaat is van het nieuwe seizoen. De opnames van het populaire programma vinden altijd in mei en juni plaats. En laat de zanger nu nét afgelopen week aankondigen dat hij 'in verband met televisieopnames in het buitenland helaas gedwongen is zijn landelijke tournee in mei en juni te annuleren', aldus het management van de Idols-winnaar. 

De geruchtenmolen op Facebook draait dan ook overuren en fans reageren uitgelaten op de eventuele deelname van de zanger. 'In een interview op de radio deed hij er heel ontwijkend over. Hij ging opname maken in het buitenland met andere bekende Nederlanders. Dus het zou goed kunnen… Expeditie Robinson of Wie Is De Mol? Dan gok ik op Wie Is De Mol', schrijft een fan op Facebook.