×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste glimp tweeling Beyoncé en Jay Z

6.10.2017 -

Beyonce en Jay Z zijn voor het eerst gespot met de tweeling. De zangeres beviel vier maanden geleden van Sir en Rumi Carter. Vandaag kwam de eerste glimp van de tweeling online.


Het hele gezin is momenteel samen in New York, waar ze werden vastgelegd door fotografen. Het is de eerste keer dat de hele familie samen is gespot sinds de geboorte van Sir en Rumi.

Het vijftal werd omringd door bodyguards, terwijl Jay de tweeling vervoerde in een maxi cosi. Trotse grote zus, en eerste kindje van het stel, Blue Ivy liep voorop en stal de show met haar roze zonnebril.

Helaas moeten we nog geduld hebben op de eerste duidelijke foto’s van de tweeling. Deze foto’s zijn alles waar we het mee moeten doen voor nu.